Make your own free website on Tripod.com

Kunst

In dit gedeelte van mijn homepage wijk ik uit naar mijn favorite kunstwerken van drie Meesters!

Elk van deze kunstenaars leveren werken die bij mij een ongewone extra emotie oproept. En daarom wil ik jullie laten meegenieten van die emoties. Het hoeven niet de zelfde te zijn, het kunnen ook niet de zelfde zijn, immers ieder mens is anders.

Bij werken van M.C. Escher vind je altijd iets nieuws. Hoe beter je kijkt des te meer je ontdekt. (kijk ook eens op www.escher.nl)

H.R. Giger, maakte zijn kunstwerken zo, zo,.... ...realistisch, maar eigelijk kon het helemaal niet wat hij schilderde. Toch, als je goed keek weer wel... Heel vreemd... (kijk ook eens op www.giger.com of www.HRGiger.com)

Salvador Dalí haalt het geestige element naarboven. Verder is van zijn schilderijen net zo min te begrijpen dan van die andere twee kunstenaars. Dit is niet erg, dat is juist het fascineerende eraan, het blijft je dan namelijk altijd boeien...

 

Ik heb deze pagina zo zwart-wit gelaten om een zo neutraal mogelijke overstap te maken tussen de verschilende kunstenaars. Hoewel, alleen zwart en wit roept ook een zekere emotie op. Het is namelijk zo kaal dat het "galmt"...

M.C. Escher

H.R. Giger

Salvador DalíLief h�?

Welkom! | >Aangenaam! >| Links >| Leuk

Give it to me!